9 Haziran 2015 Salı

Magnolia Tatlısı



Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 paket bebe bisküvisi
2 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
200 gr krema
Muz ya da çilek

Yapılışı
Yumurta ve şekeri iyice çırpın. Sütü tencereye boşaltıp biraz ısıtın. Süt ısındıktan sonra üzerine vanilya ekleyerek biraz çırpın. Yumurta ve şeker karışımını ekleyin. Un ve nişastayı da ekleyerek devamlı karıştırın. Muhallebiniz piştikten sonra servis edeceğiniz bardakların içine önce pudingden dökün. Üzerine dilimlenmiş çilek veya muzları koyun. Bebe bisküvilerini robottan geçirip muzların üzerine koyun. Sonra tekrar puding dökerek aynı işlemi bardak dolana kadar devam edin. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder