26 Haziran 2015 Cuma

Bisküvili Pasta




Malzemeler
2 paket kakaolu petibör bisküvi
1 paket kakaolu puding
1 paket muzlu puding
7 su bardağı süt
2 yemek kaşığı toz şeker
3 adet muz

Üzeri için
Hindistan cevizi

Yapılışı
1 bardak süt ile şekeri karıştırın. Bisküvileri tepsiye 1 kat dizin. Üzerini şekerli süt ile ıslatın. Muzlu pudingi tarifine göre 3,5 su bardağı süt ile kıvam alana kadar pişirin. Bisküvilerin üzerini muzlu puding ile kaplayın. Muzları dilim dilim kesin. Pudingin üzerine muzları dizin. Kakaolu pudingi tarifine göre kalan süt ile yani 3,5 su bardağı süt ile pişirin. Muzların üzerini kakaolu puding ile kaplayın. Buzdolabında 1 gece dinlendirin. Servis etmeden önce Hindistan cevizi ile süsleyin. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder