Malzemeler
2
paket kakaolu petibör bisküvi
1
paket kakaolu puding
1
paket muzlu puding
7
su bardağı süt
2
yemek kaşığı toz şeker
3
adet muz
Üzeri için
Hindistan
cevizi
Yapılışı
1
bardak süt ile şekeri karıştırın. Bisküvileri tepsiye 1 kat dizin. Üzerini
şekerli süt ile ıslatın. Muzlu pudingi tarifine göre 3,5 su bardağı süt ile
kıvam alana kadar pişirin. Bisküvilerin üzerini muzlu puding ile kaplayın.
Muzları dilim dilim kesin. Pudingin üzerine muzları dizin. Kakaolu pudingi
tarifine göre kalan süt ile yani 3,5 su bardağı süt ile pişirin. Muzların
üzerini kakaolu puding ile kaplayın. Buzdolabında 1 gece dinlendirin. Servis
etmeden önce Hindistan cevizi ile süsleyin. Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder