16 Ağustos 2014 Cumartesi

Çikolatalı Kup


















Malzemeler

2 adet balon
2 paket sütlü çikolata
1 paket krema

Üzeri için
Yaban mersini
Ahududu

Yapılışı

İlk önce balonları çok büyük olmayacak şekilde şişirin. 1 paket çikolatayı benmari usulü eritin. Eridikten sonra başka bir kaba alıp diğer çikolatayı parçalayarak ilave edin. Daha iyi bir kıvam alması için iyice karıştırın. Balonları yarısına kadar çikolataya batırıp bir tepsinin üzerine koyun. Buzdolabında 15-20 dakika bekletin. Bu sırada kremayı hazırlayın. Çikolata kuplarını buzdolabından çıkartın. Bıçak yardımı ile balonları söndürüp çikolata kuplarının içinden çıkartın. Böylece çikolata kuplarımız hazır hale geldi. İçine kremayı sıkıp ahududu ve yaban mersini ile süsleyin. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder